2 Temmuz 2011 Cumartesi

Gökçeden Yeni Şarkı Tuttu Firlattı

Gökçe'den Yaz Süprizi

keman,darbuka, trompet, saksofon gibi enstrümanları kullanarak oluşturduğu 'Eğlenceli pop - rock' konseptiyle kısa sürede müzik dünyasının en popüler kadın yorumcuları arasına girmeyi başarmış olan Gökçe, yaz aylarını Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanacak yepyeni şarkısı 'tuttu fırlattı' ile bizleri karşılıyor (muzik-haber.com). Kulaklarımıza yakın gelen bir Balkan eserini (Tutti Frutti) nakaratta kullanarak Gökçe'nin bestelediği şarkının sözlerini ise Gökçe, ünlü rap R&B şarkıcısı ESİN İRİS ile birlikte yazdı. Şarkı; sevdiği adamdan vazgeçemeyen, kendisini terkedip geri dönse bile onu yeniden affeden bir kadını anlatıyor.

Şarkının prodüktörlüğünü ise sanatçının 'Böğürtlenli Reçel' albümünde de çalıştığı Alen Konakoğlu yaptı. Parçanın dikkat çekici video klibinin yönetmeni Murad Küçük. Klipte oynayan müzisyenler Gökçe'nin orkestrası ve yakın arkadaşlarından oluşuyor.

Enerjik ritmi ile kısa sürede herkesi yakalayacak 'Tuttu Fırlattı' Gökçe'nin sonbaharda yayınlanması planlanan 3. albümünün de müjdecisi. Gökçe bu albümde de rock müziğe pop, balkan tınıları katmayı; üflemeli çalgılar veya darbuka gibi enstrümanları dahil ediyor.

Bahar ve yaz aylarında bol bol konser ve festivallerde izleyeceğimiz Gökçe ile eğlenmeye hazırlanın !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder